Încă un liberal PLEACĂ din partid. Oleg Ogor dă de înțeles că „peștele de la cap se strică”

ogor

Liberalul Oleg Ogor pleacă din fracțiunea parlamentară, dar și din PL. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare. În postarea sa, Ogor afirmă că vârful Partidului Liberal s-a „devalorizat” și că liderii PL încurcă politica partidului cu interesele proprii.

„Constat, cu mare regret, că acele cauze pentru care pledez s-au devalorizat total la vârful Partidului Liberal. Liderii Partidului Liberal încurcă politica partidului, iar până la urmă a ţării, cu propriile interese. Raţiunea a fost înlocuită cu emoţiile, iar argumentele logice – cu bâlbîeli în spaţiul public. Un astfel de comportament al conducerii formaţiunii distruge şi acel gram de încredere, ce a mai rămas în privinţa Partidului Liberal. Din aceste considerente, anunţ că, începând de astăzi, renunţ la calitatea de membru al fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal şi părăsesc rândurile acestui partid”, a scris Ogor pe Facebook.

Oleg Ogor mai spune că va activa în calitate de deputat neafiliat. Totodată, el mai susține că și alți membri PL sunt nemulțumiți de conducerea PL și de principiile după care se conduce.

„Recomand celor, care vor încerca să mă acuze, să nu caute vinovaţi în altă parte, pentru că ei sunt chiar la vârful Partidului Liberal. Ştiu care este starea de spirit al multor membri ai Partidului Liberal şi ştiu, ce cred ei despre modul în care formaţiunea se tratează ca „Partidul sunt Eu”. Este un principiu leninist, care nu are ce căuta într-o societate democratică şi într-un partid liberal”.

Amintim că, ieri, în cadrul ședinței Parlamentului, deputatul Iurie Dîrda a anunțat că părăsește rândurile PL pentru că nu mai crede în viitorul formațiunii.

You may also like

Comments are closed.

By