În apărarea patronului său, Cheianu sare la gâtul fostului său coleg, Nicolae Negru

cheianu3

Constantin Cheianu, unul din valeții liderului Partidului DA, Andrei Năstase, care varsă cu regularitate injurii de la Jurnal TV asupra criticilor patronului său, își atacă și foștii colegi.

De această dată, Cheianu și-a îndreptat atenția spre editorialistul Nicolae Negru, care i-a fost coleg mai mulți ani la Jurnal de Chișinău. Din studioul postului de televiziune Moldova 1, Nicolae Negru a exprimat opinii critice despre protestul organizat de opoziția de dreapta. Fapt care l-a deranjat pe Cheianu.

”La ora 12 proaspăta şefă la M 1, Ecaterina Stratan a început să dea imagini de la protest. Zic, nu cumva o să arate protestul? Noo… Brusc se trece în studio, unde doi inşi comentează protestul. Unul e kaghebistul cu stagiu Valeriu Reniţă, altul e fostul nostru coleg Nicolae Negru. Da nu ştiu cum ambii se înţeleg aşa de bine – un fiu de deportaţi şi un etern kaghebist – ambii condamnă protestul”, a scris Cheianu pe Facebook.

Acesta este deja cunoscut pentru intoleranța la criticile aduse patronului său, Andrei Năstase. Iar oricine are viziuni diferite față de ceea ce difuzează Jurnal TV este automat luat în furci și înjurat, scrie politics.md.

You may also like

Comments are closed.

By