Furtună în România // Opt persoane au murit şi circa 70 sunt rănite (FOTO/VIDEO)

l

Bilanţul tragic al furtunii de duminică seara se ridică la 8 persoane, toate au fost ucise de obiectele smulse de vântul care a atins şi 100 de km/h. Acestea sunt din trei judeţe: Timiş, Arad şi Bistriţa.

Cinci persoane au fost ucise de furtuna care a izbucnit în vestul ţării, două în Timişoara, două în Buziaş şi una în Arad. Una dintre victime, o femeie, a fost lovită de crengile unui copac la Zoo din Timişoara, iar un bărbat a murit după ce un panou publicitar a căzut peste maşina în care se afla, transmite MEDIAFAX. O altă femeie a murit în localitatea Moneasa, din judeţul Arad, în urma furtunii puternice. Sute de copaci şi stâlpi de iluminat au căzut pe carosabil, în Arad, în urma unei vijeliei de numai câteva minute. Două persoane au murit în Bistriţa-Năsăud.

g

f

d

a

Peste 15.000 de gospodării din nouă localităţi din judeţul Alba au rămas fără energie electrică, după ce copaci sau bucăţi de ţigle au căzut pe liniile de tensiune şi le-au deteriorat sau rupt.

k

j

h

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, Elena Megherea, a declarat că au fost rănite circa 70 de persoane, dintre care şase copii.

You may also like

Comments are closed.

By