16 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

Fața necunoscută a lui Usatîi iese azi la iveală! O investigație jurnalistică vine cu răspunsuri cum și de ce a pus la cale omorul bancherului Gorbunțov. Filmul va fi difuzat la 19.30

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

O nouă investigație privind tentativa de asasinare a omului de afaceri Gherman Gorbunțov urmează să fie publicată în aceasta seară.

Un nou proiect de investigații, Zeppelin Investigations, promite să dezvăluie în premieră absolută întregul scenariu al infracţiunilor care au zguduit în 2012 Chişinăul, Bucureştiul, Londra şi Moscova.

Lansarea filmului, „Asasin în Lege”, este anunțată pentru ora 19:30, pe site-ul zeppelin.md, dar și pe pagina de facebook Zeppelin Investigations.

În teaser-urile distribuite pe reţelele de socializare, ținta lui Renato Usatîi, Gherman Gorbunţov, susţine că „Personal m-a comandat domnul Usatîi, desigur”.

Despre lansarea filmului „Asasin în Lege. *ERATA”, a anunțat și portalul de știri, independent.md, portal care a fost cumpărat de către Renato Usatîi de la activistul Platformei DA, Alex Cozer. Redactorii de la independent.md sugerează să tragem atenție sporită la denumirea filmului. Filmul care va fi lansat azi la ora 19:30, ar fi o continuare a unei alte investigații, cu acelaşi nume „Asasin în lege” din noiembrie 2014.

În unul din teaser-urile publicate pe zeppelin.md, apare și hoțul în lege Ion Druță, alias Vanea Pisateli. În această secvență video, Pisateli povestește despre relația sa cu Renato Usatîi și promisiunile făcute de politician pentru el, precum și alți lideri ai lumei interlope.

Sursa:  Telegraph.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img