EXPLOZIE la metroul din Londra! Mai mulți călători au suferit răni la nivelul feței (UPDATE)

whatsapp-image-2017-09-15-at-8-29-17-am-e1505460588540

UPDATE // Explozia care a avut loc vineri la staţia de metrou londoneză Parson Green a fost declanşată de un dispozitiv improvizat. Potrivit unor imagini publicate pe Twitter, dispozitivul a fost plasat în interiorul unei găleţi din plastic de culoare albă, învelită într-o pungă din plastic. Mai multe fire ieşeau din acest dispozitiv, iar o substanţă necunoscută a fost împrăştiată pe o rază de câţiva metri.

În total, 18 persoane au fost transportate la spital cu arsuri. Niciunul dintre răniţi nu se află în stare gravă sau care să pună viaţa în pericol.

(11.20) Mai multe persoane au fost rănite, vineri, în urma unei explozii care a avut loc la staţia de metrou londoneză Parson Green, relatează site-ul cotidianului Express.

Potrivit martorilor, victimele au suferit arsuri faciale după ce o canistră albă a explodat. Alte persoane au fost rănite în urma panicii şi înghesuielii declanşate în staţia de metrou din vestul Londrei, notează Mediafax.

djv-p-fxkaad33q

Screenshot_5

Screenshot_4

Serviciile de intervenţie au sosit la faţa locului, iar mai multe imagini arată cum persoanele rănite primesc îngrijiri în afara staţiei de metrou.

Nu există deocamdată nicio informaţie oficială în legătură cu natura incidentului, dar poliţiştii au anunţat că au primit mai multe apeluri de urgenţă.

You may also like

Comments are closed.

By