Explozia de la Kiev // A fost stabilită identitatea femeii care se afla în automobil. Este top model (FOTO)

11111111111111

A fost stabilită identitatea femeii rănită în urma exploziei unui automobil pe o stradă din Kiev. Este vorba despre top modelul Natalia Koșeli, imaginea renumitei firme „Dior”.

În timpul exploziei, femeia a rămas fără un picior. Aceasta a fost internată în secția reanimare și se află în stare gravă.

Potrivit medicilor, femeia a suferit numeroase traumatisme – la ochi, față, leziuni ale organelor interne, traumatisme ale oaselor și țesuturilor moi.

În momentul deflagrației, în automobil se afla și un băiețel de 6 ani care a suferit arsuri, însă se afla în afara oricărui pericol.

Amintim că automobilul a explodat, în după-amiaza zilei de ieri, în trafic pe o stradă din centrul Kievului. Șoferul de naționalitate caucaziană, cunoscut în lumea criminală ca Timur Mahauri, a murit pe loc, iar doi pasageri (femeia și copilul) au fost răniți. Potrivit poliției, în mașină a fost plasată o bombă. Obiectul explozibil conținea echivalentul a 1 kg de TNT, scrie ria.ru.

Timur Mahauri ar fi omorât, cu mulți ani în urmă, un reprezentant al Emiratului Caucaz, o organizaţie islamistă care a declanşat o insurgenţă împotriva Rusiei în regiunea Caucazul de Nord.

Наталья Кошель. Фото: unian.net

 Наталья Кошель. Фото: unian.net
Наталья Кошель. Фото: unian.net

You may also like

Comments are closed.

By