DOVADA AUDIO că Maia Sandu și Andrei Năstase folosesc ilegal bunurile statului la protestele pe care le organizează

Screenshot_7

Redacția TIMPUL a intrat în posesia unor dovezi audio care confirmă că tehnica de sonorizare pentru protestul opoziției a fost luată de la Cricova, fără acordul directorului Casei de cultură sau a primarului. Tehnica care a sonorizat protestul organizat de PAS, PPDA și PLDM a fost sustrasă ilegal de la Casa de cultură din Cricova.

Acest lucru rezultă din înregistrările convorbirilor dintre un activist din partidul lui Andrei Năstase, Sergiu Cebotari cu Gheorghe Niță, care era responsabil de boxe și altă tehnică audio de la Casa de cultură de la Cricova.

Înregistrările care au intrat în posesia noastră au fost făcute de Niță, care îl amenință pe Cebotari că le va face publice, pentru că boxele au ajuns la poliție, deși urmau să fie aduse înapoi duminică. Niță cere să fie cumpărate altele. Cebotari zice că va dura.

Tehnica de sonorizare, dar și microbuzul au fost sechestrate de oamenii legii și figurează în calitate de probe în dosarul penal pentru tentativa de ultragiere a polițiștilor, după ce microbuzul a încercat să intre în mulțime, în față la Moldova 1.

Dispariția tehnicii audio de la Casa de cultură a anunțat, luni, un internaut, care a publicat și o poză în care apare un alt activist al DA, Nicolae Josanu, alături de microbuzul folosit la protest. Poliția a declarat, ulterior, că a fost sesizată de primarul din Cricova și că investighează dispariția tehnicii.

colaj: timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By