Doi indivizi au sustras bobinele de frână dintr-un lift de la Botanica. Au deja la activ peste opt furturi (VIDEO)

Рисунок1-18 (1)

Doi indivizi au fost reținuți pentru că au furat bobinele de frână din liftul unui bloc de locuit de la Botanica. Aceştia s-au dovedit a fi doi bărbați cu vârstele de 32 ani şi respectiv 35 ani, anterior documentaţi de către poliţişti pentru diferite contravenţii.

Bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte. Aceștia au declarat că au vândut bobinele de frână la un punct de colectare a metalului uzat întrucât acestea conţin cupru. Ulterior poliţiştii au mers la agentul economic unde au fost vândute bobinele de frână, fiind ridicate şi predate serviciilor abilitate.

Potrivit informațiilor, unul dintre reținuți a fost instruit cum să demonteze bobinele de frână de către fratele său, întrucât anterior a fost angajat în serviciul de deservire tehnică a lifturilor.

Până în prezent, poliţiştii au acumulat probe ce ar demonstra complicitatea lor în comiterea a peste 8 furturi de bobine din lifturile blocurilor de locuit din sectorul Botanica.

În prezent ei sunt cercetaţi penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By