13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Dodon: „În sesiunea curentă voi insista pe audieri parlamentare ample”

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Președintele Igor Dodon a decis să îngreuneze munca deputaților în noua sesiune parlamentară care a început astăzi. Șeful statului a convocat o ședință de lucru cu privire la prioritățile de bază și inițiativele care urmează să fie prezentate Parlamentului pentru adoptare.

„Este vorba despre cîteva zeci de inițiative legislative. Primul bloc ține de politicile în domeniul social și susținere a populației. Blocul doi – politicile în domeniul economic, susținerea sectorului real al economiei. Blocul 3 – disciplina bugetar–fiscală”, a anunțat Dodon pe Facebook.

De asemenea, Igor Dodon a menționat că în sesiunea curentă va insista pe audieri parlamentare ample cu privire la asistența tehnică și financiară, acordate Republicii Moldova din 2009 pînă în prezent.

„Aceste audieri vor avea ca obiectiv de bază să evaluăm cine și în ce domeniu a acordat asistența respectivă, dar și unde a fost cheltuit/investit fiecare euro și dolar, care a venit în Republica Moldova din exterior, la fel ca și eficiența acestor investiții”, a mai scris președintele.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img