Dodon: „În sesiunea curentă voi insista pe audieri parlamentare ample”

21272102_2072984579394203_6356395571328518137_n

Președintele Igor Dodon a decis să îngreuneze munca deputaților în noua sesiune parlamentară care a început astăzi. Șeful statului a convocat o ședință de lucru cu privire la prioritățile de bază și inițiativele care urmează să fie prezentate Parlamentului pentru adoptare.

„Este vorba despre cîteva zeci de inițiative legislative. Primul bloc ține de politicile în domeniul social și susținere a populației. Blocul doi – politicile în domeniul economic, susținerea sectorului real al economiei. Blocul 3 – disciplina bugetar–fiscală”, a anunțat Dodon pe Facebook.

De asemenea, Igor Dodon a menționat că în sesiunea curentă va insista pe audieri parlamentare ample cu privire la asistența tehnică și financiară, acordate Republicii Moldova din 2009 pînă în prezent.

„Aceste audieri vor avea ca obiectiv de bază să evaluăm cine și în ce domeniu a acordat asistența respectivă, dar și unde a fost cheltuit/investit fiecare euro și dolar, care a venit în Republica Moldova din exterior, la fel ca și eficiența acestor investiții”, a mai scris președintele.

You may also like

Comments are closed.

By