Descinderi în cluburile de noapte de la Ciocana. Cinci persoane reținute (VIDEO)

Рисунок1-4

Poliţiştii sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu angajaţii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP au descins verificări inopinate în trei localuri de noapte. Totodată au fost documentate persoanele suspecte din preajma cluburilor respective, fiind verificate şi locurile unde pot apărea eventualii consumatori de droguri.

În rezultat, poliţiştii au reţinut cinci persoane cu vârstele cuprinse între 24 ani şi 38 ani, fiind suspectate de păstrare şi consum a substanţelor narcotice. De asemenea au fost găsite aparate confecţionate artizanal destinate consumului de droguri de origine vegetală.

Persoanele reținute au fost escortate la Inspectorat pentru audieri conform procedurii. Probele depistate la faţa locului au fost sigilate şi ridicate, ulterior fiind expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Scopul acţiunilor întreprinse a fost identificarea potenţialilor consumatori de droguri, persoane aflate în căutare, precum şi legalitatea activităţii desfăşurate de către administraţiile localurilor.

Anterior, au mai avut loc astfel de verificări și în alte localuri din Capitală.

You may also like

Comments are closed.

By