CADAVRUL unei femei, găsit pe malul unui lac din Capitală

Screenshot_2

Cadavrul unei femei a fost găsit în stare de putrefacție pe malul unui lac din Capitală. Descoperirea macabră a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 18:45, pe strada Braniștii 17, din sectorul Rîșcani, informează Today.MD.

Poliția a fost alertată de către un bărbat care se plimba prin zonă. Acesta a văzut cadavrul în nămolul din adiacentul iazului.
 
La fața locului s-a deplasat un medic legist, dar și Grupa Operativă din cadrul IP Rîșcani al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

„Medicul legist a stabilit că trupul neînsuflețit ar aparține unei femei cu vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani. Preliminar se cunoaște că acesta s-ar fi aflat pe malul iazului de aproximativ o lună sau două, însă din cauza că este în stare de putrefacție, nu s-a putut stabili la fața locului dacă pe cadavru sunt urme de moarte violentă. Acesta urmează a fi supus mai multor expertize pentru a stabili cauzele exacte care au provocat decesul victimei”, a declarat Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și identitatea femeii.

foto arhivă: moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By