Atenție la buzunare în transport! Poliția a prins un hoț (VIDEO)

troleibuz 22

Angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut un hoţ de buzunare. Bănuitul s-a dovedit a fi locuitor al Capitalei în vârstă de 34 ani, anterior documentat şi condamnat pentru fapte similare.

Conform informaţiilor constatate de către poliţişti, individul ar fi sustras un telefon mobil din geanta unei femei de 38 ani, în timp ce se deplasa cu troleibuzul de pe ruta 24. Potrivit femeii valoarea telefonului ar fi de 20 000 lei. Incidentul a avut loc în ziua de 12 septembrie curent în sectorul Râşcani al Capitalei. Ulterior, individul ar fi urcat în troleibuzul de pe ruta 22, unde a furat un portmoneu cu bani din geanta unei tinere de 22 ani.

În cadrul audierilor preliminare bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, iar bunurile materiale sustrase urmează a fi recuperate şi predate victimelor.

El este cercetat penal pentru pungăşie şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By