Anatol Țăranu sugerează că „atotștiutorul” Iurie Roșca se reîncarnează în Andrei Năstase

taranu fb

Analistul politic Anatol Țăranu scrie pe o rețea de socializare că l-a amuzat postarea lui Vasile Năstase, fratele liderului PPDA, Andrei Năstase. Analistul îi dă asigurări că nu este impus de nimeni ce și unde să vorbească și că el singur alege posturile TV la care să participe.

„Nu sunt prins de nimeni, sunt liber ca nici odată în cuget și exprimare! Sunt atât de liber încât singur decid la care TV să merg și ce anume să spun în comentariile mele. Regret că în campania prezidențială am tăcut și, din considerente de falsă solidaritate cu cauza partidei pro europene, am asistat tacit la jocul stupid al veleităților unor lideri, fapt ce a adus la determinarea unicului candidat al dreptei doar cu o săptămână înainte de alegeri. Maia Sandu a acumulat 48 la sută din sufragiu fără a face efectiv campanie electorală”, a scris Țăranu pe Facebook.

În postarea sa, Anatol Țăranu spune că este indezirabil la Jurnal TV, pe motiv că l-a criticat pe unul din stăpânii televiziunii.

„Știu că am devenit indezirabil la Jurnal TV după ce într-o emisiune l-am criticat pe unul din stăpânii de facto ai televiziunii, pentru mișcări de aliere cu stânga antieuropeană și acțiuni ostile unioniștilor. Uneori am ușoara senzație că complexul intolerantului și atotștiutorului Roșca se reîncarnează în văzul tuturora în figura unui autoproclamat lider al protestelor în derivă, care încă nu a câștigat nici o luptă politică notabilă, dar deja își asumă privilegiul de a da sentințe fără recurs. Cât mă privește, deloc nu sunt fascinat cu atât mai mult frustrat de această umflare în pene al unor moralizatori de duzină”, a mai scris analistul.

You may also like

Comments are closed.

By