Accident lângă Cheltuitori // Un tânăr de 31 de ani a murit, iar alți trei au fost răniți (FOTO)

Рисунок1-6

Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 23.30. Un automobil de model ”Ford Fiesta” s-a răsturnat pe traseul ce duce spre localitatea Cheltuitori.

Conform primelor informaţii şi circumstanţe documentate de către poliţişti, şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar apoi s-a inversat.

La faţa locului au intervenit grupa operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi ambulanţa, care au constatat decesul unui tânăr de 31 ani, domiciliat în comuna Cruzeşti. Alți trei pasageri s-au ales cu leziuni corporale, dovedindu-se a fi originari din Chişinău şi Ialoveni, cu vârstele de 25 ani şi 30 ani.

Рисунок2-300x225

În urma cercetărilor demarate poliţiştii au stabilit că, la volanul automobilului de model ”Ford Fiesta” se afla un tânăr de 29 ani, care s-a ales de asemenea cu leziuni corporale.

Atât şoferul, cât şi ceilalţi doi pasageri au fost transportaţi la Spitalul clinic municipal nr.1 pentru îngrijiri medicale, iar automobilul a fost evacuat şi transportat la parcarea specială, pentru efectuarea expertizei tehnice.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale, în cadrul căreia poliţiştii urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs accidentul. Dacă instanţa de judecată va recunoaşte vinovăţia şoferului, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By