A fraierit mai multe persoane că le perfectează actele și le găsește job peste hotare. Individul a fost prins (VIDEO)

erer

Un bărbat a fost imobilizat şi încătuşat în plină stradă de către poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Individul este suspectat de comiterea unui şir de escrocherii, în urma căruia au avut de pătimit cel puţin cinci persoane.

Bărbatul de 22 ani este originar din raionul Căuşeni și a fost anterior judecat pentru infracţiuni similare, ispăşindu-şi pedeapsa în detenţie timp de un an de zile.

Conform informaţiilor acumulate şi declaraţiilor făcute de către victime, individul ar fi însuşit prin înşelăciune şi abuz de încredere mijloace financiare, sub pretextul perfectării actelor necesare şi angajării în câmpul muncii peste hotarele ţării. Până în prezent, el ar fi încasat bani în sumă de peste 25000 lei, iar victimelor nu le-ar fi prestat niciun serviciu în acest sens. Potenţialele victime erau căutate prin intermedul reţelelor de socializare, postând anunţuri de perfectare a actelor necesare şi angajare în câmpul muncii.

Actualmente individul este cercetat penal pentru escrocherie în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 17 000 lei la 27 000 lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău solicită cetăţenilor care au avut de pătimit din cauza învinuitului, să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Centru din strada Bolgară 40, pentru a depune plângeri conform legii.

You may also like

Comments are closed.

By