VIDEO // Un tânăr din Ceadâr-Lunga, reținut! A încercat să jefuiască un magazin alimentar

qqqq

Un tânăr de 19 ani, locuitor al raionului Ceadâr-Lunga, a fost reținut, fiind suspectat de tâlhărie. La moment, suspectul este arestat pentru 30 de zile.

Reținerea a avut loc la 26 iulie 2017. Proprietarul unui magazin alimentar s-a plâns la poliție că, în seara zilei de 23 iulie, o persoană necunoscută, deghizată și înarmată cu un pistol de model neidentificat a pătruns în magazinu, a amenințat vânzătoarea cu pistolul și a cerut să-i dea banii încasați.

Vânzătoarea a refuzat să transmită banii, solicitând ajutor prin intermediul telefonului mobil. Suspectul ar fugit de la locul comiterii infracțiunii.

În urma investigațiilor, suspectul a fost reținut. El s-a dovedit a fi un locuitor a raionului Ceadâr – Lunga, neangajat în câmpul muncii care și-a recunoscut vina.

Urmare a perchezițiilor efectuate, a fost depistată o armă și hainele cu care a fost îmbracat suspectul în timpul infracțiunii.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală conform prevederilor art. 188 alin. 2 Cod penal ”Tâlharia”. Dacă tânărul va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de la 8 la 10 ani privațiune de libertate.

You may also like

Comments are closed.

By