VIDEO // Noi controale în cluburile de noapte din Chișinău: produse expirate, băuturi dubioase și fete „la muncă”

Рисунок1-30 (1)

Pe parcursul zilelor de odihnă poliţiştii sectorului Centru ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au continuat verificările prin cluburile de noapte, privind combaterea infracţiunilor şi asigurarea drepturilor consumatorilor, precum şi respectarea ordinei publice în localuri.

Forţele de ordine cu suportul anagajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială ”Fulger” au vizitat cinci cluburi de noapte, fiind depistate grave încălcări a legislaţiei: în domeniul contabilităţii, muncii, drepturilor consumatorilor şi altele.

În incinta unui hotel au fost depistate tinere, care ar fi prestat servicii de masaj erotic şi servicii sexuale clienţilor, fiind ridicate telefoane mobile, prin intermediul cărora discutau cu potenţialii clienţi.

De asemenea, în toate localurile verificate au fost depistate băuturi alcoolice fără timbre de acciz, pecum şi produse alimentare cu termenii de valabilitate expiraţi, iar în aparatele de casă şi control au fost constatate sume băneşti necontabilizate. La fel în unele localuri, administraţia n-a prezentat autorizaţia de funcţionare obligatorie, lipsa registrelor contabile, fiind depistate persoane cu vârstele de 17 ani, ceea ce contravine legislaţiei în vigoare.

Urmează a fi sesizate instituţiile competente pentru luare de atitudine conform legii.

Amintim că, poliţiştii sectorului Centru au descins în trei cluburi de noapte și în noaptea de 10 august. Și atunci s-au depistat produse expirate și băuturi alcoolice tari de provenienţă şi calitate dubioasă.

You may also like

Comments are closed.

By