Verificări inopinate la câteva magazine alimentare şi baruri din sectorul Ciocana (VIDEO)

Рисунок1-42

Poliţiştii sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au descins verificări inopinate la câteva magazine alimentare şi baruri, fiind depistate şi documentate încălcări a legislaţiei admise în activitatea de zi cu zi.

Potrivit poliției, vânzătorii prezenţi la locul de muncă s-au încurcat în declaraţii, atunci când poliţiştii au solicitat actele de provenienţă a băuturilor alcoolice tari, la depistarea registrelor de ciornă, dar și la depistarea sumelor de bani necontabilizate.

În rezultatul acţiunilor desfăşurate poliţiştii au ridicat cantităţi impunătoare de băuturi alcoolice tari contrafăcute, care erau comercializate la pahar, acţiuni ce sunt interzise de legislaţia în vigoare.

Totodată, în camerele de păstrare a băuturilor şi a produselor alimentare s-au depistat condiţii insalubre.

Toate ilegalităţile depistate au fost documentate şi fixate în procesul verbal de constatare a contravenţiei, pentru sancţionarea factorilor de decizie şi sesizarea instituţiilor competente în domeniul alimentaţiei publice pentru luare de atitudine. Conform legislaţiei în vigoare se aplică amenzi în mărime de până la 15 000 lei.

You may also like

Comments are closed.

By