Un ucrainean, încătuşat pentru circulaţia drogurilor în cantităţi deosebit de mari // VIDEO

Рисунок1-44

Un cetăţean în vârstă de 26 ani, originar din Ucraina, a fost reținut, fiind bănuit că este implicat în circulaţia ilegală a drogurilor de origine vegetală în cantităţi impunătoare.

Conform informaţiilor acumulate, individul ar fi fost specializat în comercializarea substanţelor narcotice şi deţinea permis de şedere în municipiul Chişinău. Pe marginea cazului dat, urmează a fi sesizat Biroul Migraţie şi Azil al Ministerului Afacerilor Interne al RM.

În cadrul achiziţiilor de control întreprinse de poliţişti cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP, bănuitul a încercat să fugă, însă a fost urmărit şi reţinut într-un parc din sectorul Buiucani.

În timpul urmăririlor individul a aruncat din buzunare mai multe pachete din polietilenă cu o substanţă uscată şi fărămiţată. Ulterior, în urma percheziţiilor autorizate la domiciliul său temporar, poliţiştii au mai depistat 12 pachete cu o masă vegetală, asemănătoare substanţelor narcotice. Toate probele au fost sigilate şi ridicate conform procedurii legale, fiind expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani, pentru circulaţia ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare.

You may also like

Comments are closed.

By