Rudele unui bărbat, tamponat mortal pe şoseaua Balcani, sunt rugate să se prezinte la Poliţie

Рисунок1-33

Rudele unui bărbat lovit mortal în noaptea de 21 iunie sunt rugate să se prezinte la Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău.

Accidentul a avut loc în jurul orei 00.45, pe şoseaua Balcani. Bărbatul, în vârstă de 65 ani, a traversat carosabilul neregulamentar, fiind tamponat de un automobil de model ”Toyota Land Cruiser”, condus de o locuitoare a raionului Ialoveni. Din cauza leziunilor corporale grave provocate, bărbatul a decedat la faţa locului.

Рисунок2-2-300x225

Astfel, a fost iniţiată o cauză penală în cadrul căreia sunt demarate acţiuni de urmărire penală, în contextul stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi identificarea rudelor decedatului, întrucât nimeni nu s-au adresat la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Bărbatul s-a dovedit a fi Echim Vladimir, domiciliat pe strada Munceşti 326 ”A” din sectorul Botanica.

În acest context rudele bărbatului sunt solicitate să se prezinte la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, din strada Tighina 6, sau să telefoneze la numărul de contact: 0 22 254-772 / 0 798 08 707.

You may also like

Comments are closed.

By