Reţinut pentru 72 de ore şi cercetat penal pentru acţiuni perverse

Screenshot_3

Un individ în vârstă de 43 ani, domiciliat într-o suburbie a Capitalei, a fost localizat şi reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Acesta este bănuit că ar fi întreţinut raport sexual forţat şi în mod pervers cu o femeie, în vârstă de 41 ani.

Incidentul ar fi avut loc la începutul lunii curent, la domiciliul victimei, când individul ar fi intrat în ospeţie, întrucât se cunoşteau. Individul ar fi agresat-o fizic şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale, manifestate prin acţiuni perverse.

A doua zi, individul a fost localizat şi încătuşat de poliţişti, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri, iar victima a fost îndreptată la medicul legist pentru efectuarea expertizei corespunzătoare. În temeiul materialului probatoriu acumulat s-a decis reţinerea bănuitului pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. El este cercetat penal conform art.175 ”Acţiuni perverse” Cod penal şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

Cazul se documentează de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie a sectorului Râşcani.

You may also like

Comments are closed.

By