Reţinut! A tamponat un bărbat pe trecerea de pietoni (VIDEO)

Screenshot_5

Un șofer a fost reținut pentru 72 de ore după ce a tamponat un bărbat. Accidentul a avut loc la intersecţia străzii Vlaicu Pârcălab şi bd. Ştefan cel Mare pe o trecere de pietoni. În urma impactului, bărbatul de 55 de ani, domiciliat în Capitală, s-a ales cu leziuni corporale.

În urma cercetărilor demarate de către poliţişti, s-a constatat că, şoferul automobilului a transportat victima la Spitalul de urgenţă, apoi a părăsit sediul fără să anunţe organele de drept, conform procedurii prevăzute de lege. Acesta a fost localizat pe o stradă din Capitală şi escortat la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pentru audieri şi documentarea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

Individul s-a dovedit a fi originar din raionul Criuleni, în vârstă de 38 ani, care recent ar fi revenit de peste hotarele ţării. Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

El riscă o amendă în mărime de pînă la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 2 ani.

Potrivit Poliției Capitalei, suspectul a ignorat prevederile Regulamentului Circulaţiei Rutiere, şi anume punctul 12, care stipulează obligaţiunile şoferului în cazul în care a nimerit într-un accident rutier.

You may also like

Comments are closed.

By