Razii „profilactice” în cluburile de noapte din Capitală (VIDEO)

Screenshot_8

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău în colaborare cu Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” din cadrul IGP desfăşoară periodic raiduri profilactice în cluburile de noapte, pentru a sensibiliza administraţiile şi clienţii, privind respectarea ordinei publice şi informarea imediată a Poliţiei Capitalei, despre eventualele conflicte ce pot apărea în urma consumului de băuturi aloolice.

Acţiunile demarate au loc după ce conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus crearea unei echipe mobile din cadrul BPDS “Fulger” a IGP, pentru a interveni promt la situaţii de conflict, astfel fiind prevenite infracţiuni grave şi figuranţii reţinuţi.

Raidurile specializate sunt desfăşurate în special pe timp de noapte, pentru perioada zilelor de odihnă, când fluxul de persoane în localuri este mare.

În acest sens, Poliţia Capitalei atenţionează şi solicită cetăţenilor să respecte legislaţia în vigoare şi să se conformeze cerinţelor legale ale poliţiştilor, atunci când sunt solicitaţi la aplanarea unor situaţii de conflict şi la documentarea circumstanţelor ce prezintă interes poliţienesc.

You may also like

Comments are closed.

By