Poliţia Capitalei a reţinut individul implicat în furturi de automobile sovietice // VIDEO

Рисунок1-21

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut tânărul de 20 ani, originar din raionul Nisporeni, implicat în furturi şi răpiri de automobile de producţie sovietică.

Acesta a fost localizat şi încătuşat într-un parc din sectorul Buiucani, după ce a parcat automobilul de model VAZ, răpit din curtea unui bloc de locuit în noaptea spre 2 august curent. În portbagajul automobilului au fost depistate mai multe accesorii auto furate, fapt confirmat de bănuit. El a fost condus la Inspectorat pentru audieri, unde şi-a recunoscut vinovăţia, iar automobilul urma să fie predat proprietarului.

Individul a fost anunţat în urmărire penală de către poliţişti, după ce ar furat un alt automobil şi ar fi încercat să-l vândă unui locuitor din satul Selişte al raionului Nisporeni.

Actualmente el este cercetat penal şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani. Anterior individul a fost judecat pentru fapte similare.

You may also like

Comments are closed.

By