Patru locuitori din Chișinău vindeau droguri în proporţii deosebit de mari // VIDEO

Рисунок1-48

O grupare criminală în componenţă a patru membri specializaţi în comercializarea drogurilor în proporţii deosebit de mari de tip extasy, marihuana, hidropon şi amfetamină, a fost destructurată de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu procurorii sectorului Botanica.

Documentarea activităţii criminale şi acumularea probelor concludente a durat aproximativ două săptămâni, fiind reţinuţi în flagrant delict, şi ridicate cantităţi impunătoare de stupefiante. Ei s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei, cu vârstele cuprinse între 25 ani şi 33 ani.

Oamenii legii au descins și percheziţiilor la domiciliile lor unde au depistat şi ridicat pastile extasy, pacheţele cu o substanţă asemănătoare amfetaminei, marihuană, pregătite pentru punere în circulaţie ilegală pe teritoriul Capitalei. De asemenea au fost ridicate mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urma traficului de droguri. În acest sens, toate probele delicte au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-ciminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By