Opt răniți după ce microbuzul de pe ruta Chișinău – Baraboi s-a răsturnat într-o râpă. Un minor – în stare critică (FOTO)

Screenshot_2

Opt persoane, dintre care doi minori, au ajuns la spital cu mai multe traumatisme după ce microbuzul cu care se deplasau s-a izbit violent într-un obstacol și a ajuns într-o râpă. Accidentul a avut loc în seara zilei de duminică, 6 august, în jurul orei 23:20, la intrarea în localitatea Fîntînița din raionul Drochia, informează portalul Today.MD.

Potrivit Alinei Bunghez, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, accidentul a avut loc după ce șoferul microbuzului de model Mercedes Sprinter, de pe ruta Chișinău-Baraboi, într-o curbă a pierdut controlul volanului, iar microbuzul a ieșit de pe traseu  și s-a izbit violent într-un indicator din beton, apoi s-a răsturnat într-o râpă.

În urma impactului, șoferul și șapte pasageri, dintre care doi minori, au ajuns la spitalul din Drochia cu mai multe traumatisme.

Potrivit Publika.md, șoferul microbuzului şi un băiat de 10 ani sunt în stare critică. Ei au fost internaţi în secţia de reanimare, după care vor fi transferaţi la spitalul din Bălţi.

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_2

You may also like

Comments are closed.

By