O tânără din Carabetovca, de negăsit. A plecat la magazin și nu s-a întors (FOTO)

images-cms-image-000015511

O tânără de 18 ani din Carabetovca, raionul Basarabeasca, a plecat acum aproape două săptămâni la magazin și nu s-a mai întors. Rudele au alertat poliția, dar din momentul dispariției nu există niciun semn despre locul aflării acesteia.

Tânăra a ieșit din casă la data de 25 iulie 2017. Poliția intuiește că aceasta s-ar afla la una din mănăstirile din țară, deoarece a mai plecat o dată de acasă și a fost găsită la o mănăstire în localitatea Camenca din stânga Nistrului.

Solicitat telefonic, Victor Beșleagă, șeful-adjunct al Inspectoratului de Poliție Basarabeasca, a declarat pentru Today.MD că fata vine dintr-o familie cumsecade, iar poliția face tot posibilul ca să dea de urmele ei.

„Noi intuim că s-ar afla la un lăcaș sfânt din țară, din motiv că anterior aceasta a mai plecat de acasă la o mănăstire din Camenca. Ea mergea des la biserică și îi plăcea viața de la mănăstire. La lăcașul de cult, unde s-a aflat anterior, am verificat, dar nu se află acolo. Din ziua în care a dispărut, telefonul nu a fost activ, la fel cum nu au fost active nici paginile de pe rețelele de socializare”, a declarat Beșleaga.

Tânăra are ochi căprui, înălțimea 1,55-1,65 m, păr castaniu lung, iar în cazul că cineva o recunoaște sau deține informații despre locul aflării dispărutei, este rugat să telefoneze la 902 sau 029751707, 079969123.

You may also like

Comments are closed.

By