O femeie și trei minori, loviți de tren în România. Ar fi vorba de suicid (UPDATE)

imageResize

UPDATE // 13.00 // Copiii, trei fete, aveau vârste de 10, opt şi trei ani, iar mama lor avea aproximativ 30 de ani. Locuiau în localitatea ilfoveană Brăneşti.

Potrivit unor surse, femeia ar fi fost gravidă, însă această informaţie va fi verificată de Institutul de Medicină Legală, scrie Mediafax.

UPDATE // 12.34 // Anchetatorii ar fi găsit la fața locului, printre documente, și un bilet de adio lăsat de acea femeie. Ea ar fi sărit în fața trenului împreună cu copii în semn de răzbunare față de o persoană anume. Polițiștii știu în momentul de față despre cine e vorba. Persoana respectivă va fi dusă cel mai probabil la audieri, informează Digi24.

O minoră a decedat după ce a fost lovită de tren pe magistrala 800 București-Constanța, în halta Brănești, informează IGPR. Potrivit sursei citate, în spatele trenului, la aproximativ 600 de metri, au fost identificate alte trei persoane decedate – o femeie și doi copii minori, informează Agerpres.ro.

Conform reprezentanţilor CFR Călători, incidentul s-a produs joi între staţiile Pasărea şi Brăneşti, la ora 9.30.

branesti

Trenul circula cu 160 de kilometri pe oră şi, potrivit declaraţiilor mecanicului, ar fi vorba de un act suicidal, scrie Mediafax.ro.

Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Circulația trenurilor pe ruta București – Constanța este blocată.

You may also like

Comments are closed.

By