FLASH // Un vehicul a intrat în două stații de autobuz din Marsilia, Franța. O persoană a murit

accident-marsilia-465x390
Cel puţin o persoană a decedat şi o alta a fost rănită după ce o maşină a lovit două staţii de autobuz în oraşul francez Marseille.
Un vehicul utilitar a lovit în mod consecutiv două staţii de autobuz, în jurul orei locale 9:15. O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a decedat după ce a fost călcată de vehicul.
Este vorba despre o furgonetă marca Renault Master de culoare albă, care se pare că ar fi fost furată în această dimineață, conform unor surse din poliție. O echipă de geniști se află la fața locului pentru a verifica dacă dubița nu este plină cu explozibili.

Același vehicul a lovit o altă persoană, rănind-o, o tânără de 29 de ani, în cartierul Croix-Rouge, în jurul orei 10.00, azi-dimineață.

Șoferul a fost prins, pe bulevardul Saint-Maurice, care coboară spre port. Potrivit unei surse, bărbatul ar avea probleme psihice.

 

Forțe importante de poliție au fost amplasate în zona Vechiului Port. Tunelul Prado-Carénage din zonă a fost închis circulației, pe ambele sensuri. O operațiune a poliției este în curs de desfășurare în zonă.

dhvhhcdwsaa1ptk

 

 

You may also like

Comments are closed.

By