Fiica celor doi soți decedați la Băcioi a murit pe patul de spital

images-cms-image-000015496

Încă o victimă a tragicului accident, care a avut loc la începutul lunii august în apropiere de localitatea Băcioi, s-a stins din viață. Este vorba despre fiica celor doi soți din Mereni, Cimișlia, care au decedat la fața locului. Tânăra a murit în seara zilei de ieri, în jurul orei 23:00. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către Petru Craveț, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență.

„Tânăra de 24 de ani, fiica soților decedați, a fost adusă la spital în comă profundă, iar aseară, în jurul orei 23:00, a decedat”, a spus Craveț.

Reamintim că tragedia a avut loc în seara zilei de patru august, în jurul orei 20.00, la intrarea în localitatea Băcioi, după ce un automobil de model Toyota s-a tamponat violent de un Mercedes. În urma impactului, două persoane din Mercedes au murit pe loc.

Potrivit poliției, Toyota era condusă de o femeie de 33 de ani. Aceasta a pierdut controlul volanului și a tamponat mașina de model Mercedes în care se aflau doi soți, ambii de 56 de ani, din satul Mereni, raionul Cimișlia și fiica acestora.

În urma impactului puternic soții au decedat pe loc, iar tânăra a fost transportată în stare gravă la spital. Șoferița Toyotei, împreună cu trei pasageri s-au ales cu diverse leziuni.

Potrivit presei, cei doi soți și fiica lor mergeau la o nuntă în Chișinău, la care fiul mai mare era naș de cununie.

colaj: protv.md / video: dse.md

You may also like

Comments are closed.

By