Escroci reținuți în flagrant: S-au dat drept angajați de la Fisc // VIDEO

Рисунок1-47

Administratorul unei firme de comercializare a produselor alimentare s-a adresat după ajutorul ofiţerilor de investigarea fraudelor economice ai sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Bărbatul a declarat că, doi bărbaţi ar fi venit la întreprindere şi s-ar fi prezentat în calitate de angajaţi ai Inspectoratului Fiscal de Stat, pentru o eventuală verificare a activităţii desfăşurate. Aceştia ar fi pretins să le ofere o cantitate de carne de porc şi de găină în sumă de aproximativ 2000 lei, pentru a nu iniţia verificări.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală poliţiştii, cei doi au fost reținuți în flagrant, după ce au ieşit din magazin cu două sacoşe cu carne. Ei s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei, cu vârstele de 30 ani şi respectiv 50 ani, neangajaţi în câmpul muncii. Ambii au fost escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

Actualmente bărbaţii sunt cercetaţi penal pentru escrocherie în stare de libertate şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de 10 000 lei până la 20 000 lei sau închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani.

You may also like

Comments are closed.

By