4.2 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

Doi saci cu boabe de piper, transportați ilegal cu trenul ”Moscova-Chișinău”

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Poliția de Frontieră a depistat, în trenul de pe ruta ”Moscova-Chișinău”, doi saci cu boabe de piper, pentru care însoțitorul de vagon nu a putut prezenta acte de proveniență.

În această dimineață, polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD au intrat în posesia unei informații ce vizează transportul ilicit de bunuri, astfel fiind dispuse mai multe măsuri de verificare și control în punctul de trecere feroviar Vâlcineț. La intrarea în R. Moldova, echipa mixtă formată din ofițerii de investigație ai DR Nord, angajații Sectorului Poliției de Frontieră ”Otaci” și reprezentanții Serviciului Vamal, a supus cercetărilor minuțioase trenul nr. 341 de pe ruta ”Moscova-Chișinău”.

În rezultat, camuflați după sistemul de încălzire al vagonului nr.11, s-au depistat doi saci plini cu boabe de piper. În cazul dat a fost vizat însoțitorul de vagon, care nu a putut explica proveniența celor circa 100 de kg de boabe. Întreaga cantitate de piper, estimată la suma de 80 mii lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Screenshot_2

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_5

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img