Detalii despre moartea femeii care s-a aruncat în fața trenului la Brănești cu cei trei copii. Corpurile erau sfârtecate

poli-tren

Detalii cutremurătoare au ieşit la iveală despre Alexandra, femeia însărcinată care s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cele trei fetiţe. Anchetatorii au dezvăluit cum au fost găsite cele patru.

Medicii legişti care au făcut autopsia cadavrelor celor trei fetiţe care au fost împinse în faţa trenului de mama lor, dar şi pe al femeii însărcinate au fost şocaţi de ce au descoperit. Legiştii au avut nevoie de mai bine de şase ore pentru a reface trupurile celor patru care au fost sfârtecate în urma impactului cu trenul.

Necropsia a scos la iveală şi un fapt cutremurător: Mihaela, Maria şi Nicoleta, fetiţele aruncate în faţa trenului, nu mâncaseră nimic cu mai bine de 20 de ore înainte de a fi duse spre moarte de cea care le-a dat viaţă.

”Cel mai rău a fost femeia. Nu mai avea nici cap, nici picioare. Practic, din ea a rămas doar trunchiul. Fătul pe care-l purta în pântec, un băieţel de patru luni şi jumătate, era neatins, nu fusese strivit, dar a murit o dată ce mamei lui i-au încetat funcţiile vitale. Copila de 10 ani avea pieptul strivit de tamponul pe care a şi rămas agăţată, iar sora ei de opt ani a avut răni deosebit de grave la cap prin care creierul s-a scurs în exterior. Micuţa de trei ani a fost tăiată în două de la nivelul pelvisului. Aveau stomăcelele complet goale. Nu mâncaseră de ceva vreme. Cu siguranţă, nici în dimineaţa în care au murit, nici cu o seară înainte de a fi omorâte nu au gustat nimic. Poate să fi mâncat ceva la prânz, în preziua morţii… Scopul este să aflăm, printre altele, dacă înainte de a le arunca în faţa trenului, mama le-a sedat în vreun fel. Dacă le-a dat calmante, alcool sau alte substanţe. E pentru acurateţea investigaţiei care vizează triplul omor urmat de sinucidere”, sunt amănuntele cutremurătoare pe care au dezvăluit surse judiciare pentru libertatea.ro.

You may also like

Comments are closed.

By