Cutremur în sudul Italiei // Doi morţi şi zeci de răniţi în urma seismului (FOTO/VIDEO)

dhx81avxcaifxnm

Cel puţin două persoane au murit, iar alte zeci sunt rănite în urma cutremurului de suprafaţă produs luni seară în sudul Italiei, afirmă surse citate de publicaţiile La Repubblica şi Corriere della Sera.

Iniţial, Institutul Naţional de Geofizică şi Vulcanologie (INGV) anunţase o magnitudine de 3,6 grade. Ulterior, Institutul a precizat că valoarea de 3,6 grade a fost magnitudinea locală, precizând că, în funcţie de durata mişcării telurice, intensitatea a fost de 4,0 grade.

Seismul a avut loc la adâncimea de doar zece kilometri, în zona Insulei Ischia.

dhxvkkixuaqlxjw

dhybqdyxyae1gl

Numeroase clădiri s-au prăbuşit, în principala în localitatea Casamicciola.

Pacienţii spitalului din localitatea Rizzoli di Lacco Ameno au fost evacuaţi, întrucât clădirea a suferit daune considerabile în urma cutremurului.

În multe zone de pe Insula Ischia alimentarea cu electricitate a fost întreruptă după prăbuşirea unor stâlpi de înaltă tensiune.

download

Numeroase case s-au prăbuşit pe Insula Ischia, cele mai afectate zone fiind Casamicciola, Barano, Forio, Serrara Fontana, Lacco Ameno şi Barano, scrie Mediafax.

ITALY-EARTHQUAKE

În cursul nopții de luni spre marți, echipele de salvare încercau să scoată de sub dărâmături trei copii, care se auzeau vorbind, a precizat prefectura Napoli.

You may also like

Comments are closed.

By