Caz șocant la Botanica // Doi copii au fost înjunghiați aseară de propria mamă

cutit

O fetiţă de un an şi fratele ei, de 12 ani, au fost înjunghiaţi aseară, în sectorul Botanica din Chişinău, de propria mamă care a încercat apoi să-şi pună capăt zilelor, dar a fost împiedicată de soacra sa. Copila este acum în afara oricărui pericol, băiatul însă e în stare gravă, internat la Spitalul pentru copii „Valentin Ignatenco”, notează Deschide.MD.

Potrivit informațiilor preliminare, femeia de 36 de ani – aflată în evidienţa psihiatrului– ar fi făcut o criză de nervi şi i-a produs fiicei sale, cu un cuţit de bucătărie, mai multe plăgi la nivelul cutiei toracice și al abdomenului, iar fiului – plăgi multiple pe toată suprafaţa corpului. Două, în regiunea toracică, sunt penetrante, potrivit medicilor.

„Femeia și-a lezat vasele de la antebrațul stâng și a fost transportată la spital în jurul orei 5 dimineaţa, cu o hemoragie puternică. A fost resuscitată și stabilizată. A fost operată în prima jumătate a zilei, iar în prezent se află în Secţia reanimare”, a precizat pentru sursă ofiţerul de presă al Spitalului de Urgenţă, Petru Craveț.

Vecinii femeii spun că ea nu este la prima sa tentativă de sinucidere: ar fi încercat anterior să se arunce pe o clădire la Ciocana, dar a fost oprită de soţ. Cu toate acestea, familia nu se află în vizorul poliției, nici al Direcţiei pentru protecţia drepturilor copilului.

Asupra cazului a fost intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţiei Chişinău, Natalia Stati.

UPDATE // Soțul femeii nu era acasă în momentul crimei. Cea care a găsit copiii înjunghiați a fost bunica. Ușa i-a deschis-o nepotul, din ultimele puteri, potrivit Impact TV. Băiatul de 12 ani a fost tăiat de vreo 50 de ori. El se află în stare gravă, cu ușoară stabilizare.

Screenshot_4

Screenshot_3

Screenshot_5

captură: Impact TV

You may also like

Comments are closed.

By