4.2 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

UPDATE // Un autocar de pe ruta Chișinău-Ungheni s-a răsturnat. Era plin cu nuntași. Sunt răniți (FOTO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

UPDATE // Autobuzul a fost închiriat și transporta nuntași, notează Expresul.md. Autocarul, în care erau circa 60 de oameni, venea de la o nuntă din Nisporeni și se îndrepta spre Drochia.

20841297_1571109712941177_410273360_o-480x330

11.39 // Clipe de groază pentru 40 de pasageri ai autocarului de pe ruta Chișinău-Ungheni, șapte dintre care au ajuns la spital cu multiple traumatisme, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar autocarul a ieșit pe contrasens și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc luni, 14 august, în jurul orei 05:30, pe traseul dintre localitățile Sipoteni și Bahmut din raionul Călărași, informează portalul Today.MD.

Accidentul a avut loc după ce șoferul a intrat într-o curbă periculoasă fără ca să țină cont de condițiile climaterice nefavorabile, dar și de faptul că o parte din carosabil se află în reparație.

„Șoferul a pierdut controlul volanului, iar autocarul a ieșit pe contrasens și s-a răsturnat. În momentul producerii accidentului, în autocar se aflau 40 de persoane, șapte dintre care au fost transportate la spitalul raional din Călărași, iar ceilalți pasageri au fost transportați la autogara din Călărași. În prezent au loc măsuri evacuare a autobuzului de pe traseu”, a declarat pentru sursă Natalia Golovco, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img