Accident în România // Un microbuz a căzut în râul Dâmbovița: Trei morți, printre care un copil (FOTO)

accident-grav-in-capitala-un-microbuz-a-cazut-in-raul-dambovita-trei-persoane-au-murit-sase-sunt-471266

Trei persoane, între care un copil, au murit după ce autoturismul în care se aflau a căzut în râul Dâmbovița, informează ISU București-Ilfov. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4.00, luni dimineața, la intersecția Splaiului Dudescu cu Șoseaua de Centură.

În microbuzul implicat în accident se aflau nouă persoane. Este vorba despre o familie care plecase spre mare, scrie antena3.ro.

Șase dintre acestea au reușit să iasă singure până la sosirea pompierilor, iar alte trei au fost scoase din apă de scafandri ISU BIF.

accident-teribil-in-capitala-un-microbuz-a-cazut-in-raul-dambovita-sunt-trei-morti-intre-care-un-copil-si-sase-raniti-18584533

„Două persoane au fost găsite încarcerate în auto, iar o altă persoană, la aproximativ 50 de metri de autoturism. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de pompieri și medici, toate cele trei persoane găsite în apă și în autoturism au fost declarate decedate, între care și o fetiță în vârstă de 8 ani”, precizează ISU BIF.

„Un copil a fost scos în stop cardio, s-a încercat resuscitarea, fără rezultat”, a explicat Maria Luiza Trușcă, medic al echipajului de urgență, citează Digi24.ro.

Cinci victime au fost transportate la spital de ambulanțele SMURD — trei la spitalul Bagdasar Arseni, o persoană la Sf. Pantelimon și o alta la Spitalul Sf. Ioan.

img-20170814-wa0007

La intervenție au participat șase ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere, de descarcerare, o autoscară, un echipaj de scafandri și cel de salvatori, menționează ISU BIF.

Din primele informaţii, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe carosabil.

„Conducatorul unui auto 8+1 nu a adaptat viteza, a pierdut controlul autoturismului şi a căzut în Dâmbovita”, a declarat Gabriel Onofraş, de la Poliţia Rutieră Ilfov, notează romaniatv.net.

img-20170814-wa0000

img-20170814-wa0008

microbuz-cazut-in-dambovita-8-600

You may also like

Comments are closed.

By