Principalul suspect al atentatului de la Barcelona, identificat. A jurat că va ucide necredincioşii

627x0

Bilanțul morților a crescut la 14. Cea mai tânără victimă este o fetiță de trei ani, iar un băiețel de șapte ani e dat dispărut.

Între timp, Poliţia spaniolă l-a identificat pe suspectul pe care îl căuta în legătură cu atentatul de joi de pe bulevardul Las Ramblas din Barcelona soldat cu 14 morţi şi peste 100 de răniţi, printre care şi trei români. Este vorba de Moussa Oukabir, în vârstă de 17 ani.

Moussa este fratele lui Driss Oukabir, una dintre cele două persoane arestate la Ripoll în legătură cu atentatele din Catalonia, transmite news.ro.

646x404

Driss Oukabir este marocan şi a fost arestat în noaptea de joi spre vineri. Actele sale ar fi fost folosite pentru închirierea furgonetei care a intrat în mulţime la Barcelona. El susţine, însă, că actele i-au fost furate şi că nu are nicio legătură cu atacul, scrie adevarul.ro.

Poliţia a mai arestat vineri dimineaţă un suspect, tot la Ripoll, aparent într-un tren. Furgoneta folosită în atacul de la Barcelona Anterior, autorităţile au reţinut un spaniol, suspectat de legături cu atacul, însă identitatea acestuia nu a fost făcută publică.

Trei persoane au fost arestate în total în legătură cu atacurile de pe Las Ramblas şi din Cambrils, cel din urmă soldat cu uciderea celor cinci atacatori. Poliţia crede că a fost vorba de atacuri coordonate de o celulă de 12 persoane.

Potrivit internauţilor, Moussa Oukabir a scris pe pagina sa de Facebook că va ucide toţi necredincioşii. Contul său a fost şters sau blocat între timp.

You may also like

Comments are closed.

By