VIDEO // Luați pe sus de mascații „Fulger”, în timp ce consumau alcool pe o stradă la Buiucani

Screenshot_22

Patru bărbați au fost reținuți în seara zilei de ieri de către oamenii legii pentru că aveau un comportament agresiv şi consumau băuturi alcoolice în stradă. Incidentul a avut loc în jurul orei 23.00, pe o stradă din sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit poliției, cei patru indivizi consumau băuturi alcoolice lângă un automobil de model “Audi”, parcat pe marginea carosabilului. La cerinţele legale ale poliţiştilor de a se prezenta şi de a oferi explicaţii, aceștia au devenit agresivi în declaraţii, comportându-se neadecvat.

Pentru reținerea indivizilor a fost necesară intervenția Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP. Aceştia s-au dovedit a fi originari din raioanele Ialoveni, Anenii-Noi, Criuleni şi Străşeni, cu vârstele cuprinse între 28 ani şi 34 ani, dintre care doi, anterior fiind judecaţi pentru infracţiuni patrimoniale.

Conform legislaţiei în vigoare, bărbații vor fi documentaţi şi sancţionaţi pentru nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept.

You may also like

Comments are closed.

By