Un individ este căutat de poliție pentru că ar fi jefuit un minor // VIDEO

Рисунок1-16

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, desfăşoară măsuri speciale pentru a identifica şi reţine individul din imagine, care ar fi fost implicat anterior într-un caz de jaf stradal. Conform informaţiile deţinute şi circumstanţelor stabilite, necunoscutul ar fi atacat pe stradă un minor de 8 ani, deposedându-l de telefonul mobil de model ”Samsung Galaxy A7”, în valoare de 12 000 lei.

În rezultatul investigaţiilor demarate, poliţiştii au identificat tânărul care şi-a schimbat telefonul de model “Iphone 5” pe cel furat. E de menţionat că, suspectul ar fi postat un anunţ pe o reţea de socializare, privind vânzarea telefonului mobil. Respectiv a fost iniţitaă o cauză penală pentru jaf, în cadrul căreia sunt întreprinse acţiuni de urmărire penală, pentru a identifica individul.

Totodată cetaţenii sunt rugaţi, să comunice informaţiile despre suspect la numerele de telefon: 0 680 111 83 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare, făptaşul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By