Texas // Numărul persoanelor decedate după ce au stat într-un camion a ajuns la zece

62b698231b9342dfb7acfc00ca50f63d-780x365

Autorităţile federale din statul american Texas au anunţat, luni, că bilanţul persoanelor decedate după ce au fost închise într-un camion cu remorcă în oraşul San Antonio a ajuns la zece, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

Faţă de bilanţul precedent, alte două persoane au murit la spital. În plus, 20 de victime sunt internate în stare gravă, majoritatea suferind accidente vasculare cerebrale din cauza căldurii şi a deshidratării.

Duminică, opt persoane au fost găsite decedate, iar alte 30 prezentau răni multiple, într-un camion cu remorcă parcat în apropierea unui centru comercial din oraşul american San Antonio, statul Texas, iar autorităţile au anunţat că este vorba despre un caz de trafic de persoane.

Şoferul camionului a fost reţinut de către poliţişti şi va apărea în faţa unui tribunal federal din San Antonio în cursul zilei de luni. El a fost identificat ca James Mathew Bradley Jr., în vârstă de 60 de ani.

Oficiali din Mexic şi Guatemala au confirmat că persoane din aceste ţări au fost găsite în camionul din Texas. Patru dintre supravieţuitori au vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, notează mediafax.ro.

You may also like

Comments are closed.

By