Ședinţă la Guvern // Vor fi alocați peste 7 milioane de lei pentru lichidarea consecințelor calamităţilor naturale din aprilie, mai, iunie 2017

foto-_j0a8584

Astăzi, la Guvern, a avut loc şedinţa Comisei pentru Situaţii Excepţionale, prezidată de Prim-ministrul Pavel Filip. În cadrul reuniunii au fost examinate mai multe aspecte privind alocarea mijloacelor financiare și eliberarea unor bunuri materiale din rezervele materiale de stat, pentru lichidarea consecințelor calamităților naturale care au avut loc în perioada aprilie-iunie curent.

În context, Premierul a exprimat o dată în plus apreciere serviciilor specializate pentru mobilizare şi munca depusă la lichidarea consecințelor calamităților naturale.

„Am demonstrat tuturor că în situații grele, împreună suntem o forță și putem face față oricărui pericol sau dificultăți. Nimeni dintre cei care au avut de suferit nu va fi lăsat fără ajutor”, a declarat Prim-ministrul Pavel Filip.

Astfel, în cadrul şedinţei s-a decis alocarea mijloacelor financiare în sumă de 7,199 milioane de lei pentru r-ul Cimişlia, 1,299 pentru r-ul Drochia, 1,500 milioane de lei pentru r-ul Ungheni, 2,698 milioane de lei pentru Ministerul Afacerilor Interne şi 1,862 milioane de lei pentru Ministerul Apărării. De asemenea, s-a dispus eliberarea de bunuri materiale din rezervele materiale ale statului pentru lichidarea consecinţelor calamităţilor naturale din lunile aprilie, mai, iunie 2017, informează Serviciul de Presă al Guvernului.

You may also like

Comments are closed.

By