Scandal la bordul aeronavei Chișinău-Istanbul. Doi moldoveni beți criță, scoși pe sus din avion // VIDEO

Screenshot_5

Doi cetățeni moldoveni, în stare de ebrietate avansată, s-au dat în spectacol la bordul unei aeronave, demonstrând un comportament inadecvat față de însoțitorii de bord, dar și de pasageri. Pentru aplanarea situației de conflict și calmarea spiritelor, a fost nevoie de intervenția polițiștilor de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 3 iulie, în timpul îmbarcării la cursa ”Chișinău-Istanbul”. Doi moldoveni băuți au intrat în conflict cu echipajul aeronavei, au înjurat însoțitorii de bord și au refuzat să îndeplinească acțiunile ce se impun pasagerilor în timpul zborului.

Pentru a-i calma, a fost solicitată intervenția angajaților Poliției de Frontieră. La fața locului, persoanele nu s-au conformat nici la solicitările polițiștilor de frontieră și în continuare s-au manifestat obraznic, violent și refuzau cu vehemență să părăsească benevol habitaclul aeronavei. Urmare, inspectorii de frontieră au fost nevoiți să-i scoată cu forța din avion.

Din verificările adiționale s-a stabilit că buclucașii sunt rude – soră și frate, ambii domiciliați în regiunea transnistreană.

Persoanele au fost reținute pentru 72 de ore. Acestea sunt cercetate penal, conform art. 287 al. 2 lit. b) CP al RM – huliganism, și riscă amendă în mărime de la 750 la 1350 u.c. sau închisoare de până la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By