S-a făcut de râs! Vasile Năstase i-a urat “La mulți ani” răposatului Ion Borş

vasile nastase

Obrăznicia unor politicieni de la Chișinău a depășit toate limitele. Doar pentru a-și spori un pic vizibilitatea și a aduna câteva like-uri aceștia sunt gata pentru orice. Este și cazul lui Vasile Năstase, unul din liderii Platformei Demnitate și Adevăr și fratele liderului partidului care a luat aceeași denumire – Andrei Năstase.

Vasile Năstase a felicitat luni pe Facebook o persoană decedată cu mai bine de jumătate de an în urmă. Este vorba de Ion Borș, fost angajat al Companiei Teleradio Moldova, decedat în decembrie trecut, căruia astăzi Vasile Năstase i-a scris „La Mulți Ani!”.

Asta demonstrează încă o dată că politicieni de genul lui Năstase folosesc rețelele de socializare doar pentru a-și face vizibilitate, iar toate mesajele, discuțiile și felicitările le fac automat, fără să pună pic de suflet în ele, astfel încât se ajunge să fericite și oameni morți.

Comportamentul lor pe rețele de socializare este o oglindă a atitudinii în viața reală, unde probabil merg la întâlniri cu alegătorii, ca după aceasta să uite nu doar cum le cheamă pe persoanele cu care au discutat, dar măcar din ce localitate sunt. Cel mai probabil, anume din această cauză fratele lui Vasile, Andrei Năstase, scrie pe Facebook fiecare localitate pe care o vizitează. Ca să nu uite unde a fost.

Screenshot_15

Sursa:  Politics.MD

 

You may also like

Comments are closed.

By