Prins la Sculeni // Un tânăr din Scoreni pleca în Franța cu acte false

Screenshot_2

Polițiștii de frontieră au depistat, în punctul de trecere “Sculeni”, un cetățean al R.Moldova care deținea, camuflate în bagajul personal, o carte de identitate românească și un permis de conducere moldovenesc, ambele falsificate, în baza acestora urma să se legitimeze în Uniunea Europeană.

Moldoveanul de 26 de ani, domiciliat în satul Scoreni, raionul Strășeni, avea un comportament suspect și nu putea justifica scopul plecării.

În urma verificărilor, în haina sa, aranjată în bagajul de mână, s-au depistat o carte de identitate românească și un permis de conducere moldovenesc, cat. B,C,D,E, ambele eliberate pe numele persoanei aflate în punctul de trecere și cu semne vădite de falsificare. La audierea acestuia, tânărul a recunoscut că documentele falsificate urma să le folosească în țara de destinație, Franța, la locul de muncă.

Documentele au fost ridicate și transmise spre expertiză. Persoanei în cauză i-a fost permisă trecerea, iar cercetările sunt continuate de ofițerii de urmărire penală ai Poliției de Frontieră, în vederea elucidării circumstanțelor infracțiunii.

You may also like

Comments are closed.

By