Poliția în ALERTĂ! Este pe urmele unor indivizi care fură bani din terminale de plată // VIDEO

Рисунок1-24

Pe parcursul ultimelor două luni, ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău în colaborare cu angajaţii Inspectoratelor de Poliţie teritoriale sunt în alertă continuă. Oamenii legii încearcă să acumuleze probe privind localizarea și destructurarea unui grup criminal specializat în furturi de bani din terminalele de plăţi electronice.

Potrivit poliției, din grupare fac parte trei bărbaţi.

În cadrul investigaţiilor întreprinse, forţele de ordine au constatat că, indivizii pătrundeau doar în alimentare unde erau instalate terminalele şi în decurs de câteva minute sustrăgeau mijloacele financiare, deteriorându-le cu nişte răngi metalice. În unele cazuri de spargeri, aceştia au fost surprinşi de camerele de supraveghere cu feţele acoperite, acţionând rapid, până la intervenţia agenţilor de pază.

Până în prezent Poliţia Capitalei a înregistrat opt spargeri de acest gen, iar agenţii economici urmează să prezinte informaţiile exacte privind sumele de bani sustrase.

La moment, poliţiştii sunt pe ”urmele” infractorilor, iar administratorii de magazine sunt atenţionaţi să asigure corespunzător toate măsurile antifurt.

Persoanele care deţin informaţii utile, ce ar ajuta la procesul de investigaţii, sunt rugate să le comunice la numerele de contact: 0 79 333 225 / 0 69 150 993.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată!

Conform legislaţiei penale în vigoare suspecţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

You may also like

Comments are closed.

By