Percheziții la domiciliul unui bărbat din raionul Ialoveni, implicat în contrabandă cu țigări

Screenshot_6

Angajații Poliției de Frontieră au descins la domiciliul unui bărbat din Horești, raionul Ialoveni, după ce acesta a fost documentat, la începutul lunii iulie, pentru traversarea ilegală a graniței și bănuit de implicare în activitatea de contrabandă cu produse de tutungerie.

În timpul perchezițiilor care au avut loc ieri, 18 iulie, oamenii legii au depistat patru saltele gonflabile care au fost folosite la trecerea ilegală a țigărilor peste frontiera de stat.

Screenshot_5

Bărbatul a fost reținut atunci în calitate de bănuit, fiind prins în timp ce revenea în țară, prin înot. Pe malul Prutului au fost depistate bunurile care îi aparțineau, două saltele pneumatice, o pompă, două perechi de curele și o sumă impunătoare de bani – 1700 de lei MD și 19 200 de lei RO, fapt ce a dat de bănuit că bărbatul ar fi implicat în activitatea de contrabandă cu țigări.

În prezent, bărbatul se află în arest pentru 30 de zile, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările, cu acumularea probelor necesare, în vederea stabilirii vinovăţiei şi aplicării măsurilor legale ce se impun.

You may also like

Comments are closed.

By