O vânzătoare din Piața Centrală, amendată pentru produse cosmetice contrafăcute

Рисунок1-5

O femeie în vârstă de 36 ani a nimerit în vizorul ofiţerilor de investigare a fraudelor economice ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, după ce şi-a expus spre vânzare produse cosmetice cu semne evidente de contrafacere şi cu folosirea unor mărci comerciale renumite. Aceasta a fost depistată la o tarabă de pe teritoriul Pieţii centrale.

Femeia nu a putut prezenta actele de provenienţă a produselor cosmetice și se încurca în declaraţii. Pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, ea a fost condusă la Inspectorat pentru documentare, iar produsele cosmetice, de parfumerie şi de igienă, în valoare de 8 000 lei, au fost ridicate conform procedurii.

Conform primelor investigaţii, produsele respective ar fi fost contrafăcute, pe care au fost aplicate mărci renumite de talie internaţională. Marfa a fost depozitată până la decizia instanţei de judecată. În acest context, forţele de ordine urmează să stabilească circumstanţele privind originea produselor, precum şi persoanele implicate în acest caz.

Deocamdată femeia riscă o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 3 000 lei.

You may also like

Comments are closed.

By