Nuntă cu final … la inspectorat // Mirele, mireasa și câțiva nuntași, luați de la petrecere de mascații „Fulger” (VIDEO)

Screenshot_3

Întâmplarea a avut loc vineri seara, pe 21 iulie. Poliţia Capitalei a fost alertată de către administraţia unui local de nunţi din sectorul Buiucani. La faţa locului a intervenit imediat un echipaj mobil 902, precum şi echipa mobilă din cadrul Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP, pentru aplanarea unui conflict.

Potrivit primelor informaţii, din cauza unor neînţelegeri privind produsele alimentare, mirele, de 30 de ani, și doi oaspeți, cu vârstele de 29 şi 31 de ani, domiciliaţi în Chişinău, ar fi intrat în conflict cu administraţia localului și chiar s-ar fi luat la bătaie.

Cei trei indivizi, care erau în stare de ebrietate, au manifestat un comportament agresiv și la venirea oamenilor legii. Aceștia au fost reţinuţi și duși la Inspectorat. Mireasa a mers și ea, de bunăvoie, pentru a-și însoți jumătatea. În incinta sediului Inspectoratului de Poliţie, petrecăreții au continuat să se dea în spectacol.

Conform prevederilor legale, agresorii riscă o pedeapsă contravenţională sub formă de amendă în mărime de la 300 lei la 1 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 ore până la 60 ore.

You may also like

Comments are closed.

By