Năstase a încurcat ițele // A transmis live de la mitingul de susținere a votului mixt

1

Liderul PPDA Andrei Năstase se pare că și-a schimbat opinia în privința modificării sistemului electoral, astfel încât a mers la manifestația organizată de societatea civilă în favoarea votului mixt. Ba mai mult, acesta a transmis și un live pe Facebook de la această acțiune.

„Acesta este Parlamentul Republicii Moldova”, își începe live-ul Năstase ca un adevărat ghid turistic, după care îndeamnă populația să vină în fața Parlamentului unde, de fapt, la această oră organizația de veterani „Credință Patriei” organizează o manifestație la care participă mii de oameni în favoarea modificării sistemului electoral.

Apoi Năstase încearcă să o facă pe jurnalistul, de parcă ar fi fost angajat la Jurnal TV, televiziunea nașului său mafiot Victor Țopa, întrebând o femeie ce înseamnă votul mixt. După care utilizează limba sexist, spunându-i că e frumoasă, dar „m-aș bucura să fiți și deșteaptă”. În mod normal un asemenea limbaj ar trebui taxat de societatea civilă care este extrem de atentă la asemenea ieșiri din partea politicienilor, dar cel mai probabil nu o va face pentru că este politizată.

Interesant, Năstase crede așa și despre Maia Sandu?

Până la urmă Năstase își încheie live-ul, mai ales după ce mai mulți oameni îi strigă în față că este un trădător, notează hotnews.md.

You may also like

Comments are closed.

By